ÖZDİREK ORTAOKULU

Vizyon: ÖZDİREK ORTAOKULU’ nun vizyonu; eğitimde öncü, yeniliklere açık bir model oluşturmaktır.

Misyon: ÖZDİREK ORTAOKULU’ nun misyonu; öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yaralı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 8:30 15:05
Isınma: Isınma şeklimiz kalorifer sistemidir.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Yabancı Dil eğitimimizi İngilizce olarak öğrencilerimize vermekteyiz.
Servis Bilgisi: 2017 Model Transit marka araçla ulaşım sağlamaktayız.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05384801909

WEB - https://ozdirekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖZDİREK KÖYÜ ÖZDİREK KÜME EVLERİ NO 20 HAMUR / AĞRI

Kütüphane Kitap Sayısı :233
Öğretim Şekli :Okulumuzda Sabah 8:30 da başlayıp Öğleden sonra 15:05´te sona eren normal öğretim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Özdirek Köyü Özdirek Ortaokulu

Adres - ÖZDİREK KÖYÜ ÖZDİREK KÜME EVLERİ NO 20 HAMUR / AĞRI

Ulaşım Ulaşımı servis ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve İlçe Merkezine hemen hemen 30 km uzaklıktadır.